TUTORIAL: BROWN SMOKEY EYE

 
 
 
På min youtube-kanal ligger det en hel del olika makeup tutorials.
Kanalen har precis som bloggen legat i lite ide medan jag fått fart på mina studier men även där kommer det dyka upp en hel del spännande grejer inom kort så följ mig gärna där också så ni inte missar någonting!
 
MIN YOUTUBEKANAL
makeup - smink - smokey eye tutorial - the balm

THE HUNT FOR INSPIRATION GOES ON

 
 
 
Att börja plugga igen är bland det bästa jag gjort. Just nu läser jag andra året på Leksands folkhögskolas designlinje. Något man skulle kunna se som basår inom design med fokus på designprocessen för att förhoppningsvis komma vidare in på en högskola till nästa höst. 
 
Veckan som kommer har vi självstudier så då tänker jag bita tag i vad som är min svaga sida -illustration. Så nu på morgonen har jag suttit med mina kopior av Swedish Illustrators & Graphic Designers och letat inspiration.
Det är fantastiska böcker/kataloger som jag varmt kan rekomendera för er som vill inspireras eller bara tycker om att ha fina böcker att blädra i. 
Men det är där jag tänker lägga ribban idag, på inspirationsletning. Fortsätta bläddra i böcker och kolla pinterest samtidigt som jag kurerar en hosta jag gått runt med i allt för många dagar med lite för många koppar te. Det är trots allt lördag. En av få hellediga dagar den här månaden. Kanske att jag tar tag i tvätten men bara kanske. 
 

I´m back in the saddle again

Instagram: johannahurtig
 
Jag är tillbaka, men med ny blogg! Efter över ett års frånvaro från allt vad bloggande heter så är jag nu tillbaka i svängarna. Jag saknade det för mycket helt enkelt.
I höstas när jag tog steget från att jobba till att börja plugga behövde jag ta en paus för att klara den omställningen. Att studera tar så vansinnigt mycket mer tid än man tror. 
 
Sen när allt lugnade sig och man kommit in i rytmen så kom frågan "fortsätta eller börja om på nytt?". Svaret blev som ni kan lista ut att börja om på nytt. Min gamla blogg tjänade mig väl i de sju år den fick vara med men även där var det dags att gå vidare. 
 
Tanken är att det här kommer vara mitt ställe där jag kan stoppa in allt jag tycker om. Det kommer så klart bli mycket smink, makeupartist som jag är. Men inte bara. Här kommer det även hamna allt ifrån stil och mat till en och annan youtubevideo. 
 
Välkomna!